Bilete pentru balul de Crăciun al teatrului din Târgu Jiu

Actorii Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu” se pregătesc pentru Balul de Crăciun, devenit deja o tradiţie pentru târgujieni. Aflat la cea de-a patra ediţie, evenimentul se anunţă a fi un spectacol reuşit. Pentru supremaţia pe scenă se vor duela trupele Distinto şi ActOrchestra. Ca în fiecare an, spectatorii vor dansa valsuri pe scena teatrului, iar în pauza spectacolului vor putea ciocni cupe de şampanie puse la dispoziţia lor gratuit de către organizatori.

Evenimentul monden al municipiului Târgu Jiu va avea loc în data de 21 decembrie, începând cu ora 19.00. Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu va pune la vânzare biletele pentru Balul de Crăciun începând de astăzi. Spectacolul va dura peste 3 ore, iar atmosfera va fi întreţinută de soprana Alina Lăcătuşu, Maria Gugu, trupele Distinto şi ActOrchestra. Invitaţii speciali vor susţine recitaluri extraordinare de operă, operetă, colinde şi cover-uri internaţionale. Nu vor lipsi nici momentele comice. „Va fi un spectacol extraordinar, ActOrchestra va crea o mică nebunie pentru supremaţia pe scenă. În prima parte vom avea teatru şi dans, iar partea a doua va fi dedicată valsului şi muzicii. Publicul va dansa valsuri pe scena teatrului împreună cu artiştii noştri. Vom avea şi o trupă de balet care îi va ajuta. În final se vor cânta colinde”, a declarat Marian Negrescu, directorul Teatrului „Elvira Godeanu”.

Ca  în fiecare an, în pauza spectacolului, spectatorii vor putea ciocni cupe de şampanie puse la dispoziţia lor gratuit de către organizatori. Amfitrionul evenimentului va fi chiar directorul Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu”, Marian Negrescu. Ţinuta de gală este obligatorie, iar preţul unui bilet este de 50 de lei. Potrivit conducerii teatrului, biletele se pun în vânzare începând de astăzi, iar cei care doresc să participe la acest eveniment trebuie să se grăbească, pentru că locurile sunt limitate. „Este bine ca oamenii să-şi cumpere bilete din timp pentru că anii trecuţi am avut foarte multe solicitări pe ultima sută de metri”, a mai precizat Negrescu.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: