Blocuri din Târgu Jiu supuse reabilitării

Un lot de 13 blocuri din Târgu Jiu va fi supus reabilitării termice, anunţă autorităţile locale. Este vorba de cinci blocuri de pe strada Unirii, trei blocuri de pe strada Traian şi alte cinci blocuri din alte zone ale oraşului. Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu, a precizat vineri că pentru blocurile de pe Traian şi Unirii s-a ţinut deja licitaţia şi s-a desemnat şi câştigătorul, urmând ca într-o perioadă foarte scurtă să înceapă lucrările. Pentru celelalte cinci blocuri, licitaţia se va ţine săptămâna aceasta. „Finanţarea va fi asigurată în mare parte de guvern, de primărie şi de asociaţiile de proprietari. Proprietarii apartamentelor din blocurile care vor fi reabilitate termic vor contribui cu un procent de 20% din valoarea totală a lucrărilor, primăria 30%, iar guvernul 50%. Lucrările vor începe în perioada imediat următoare astfel încât până la sfârşitul lunii octombrie să fie deja finalizate”, a declarat Aurel Popescu, viceprimarul din Târgu Jiu.

Vizualizări: 54

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: