Blugi confiscaţi şi amenzi date după o razie la Piaţa Centrală

O razie a poliţiştilor în Piaţa Centrală din Tîrgu Jiu s-a încheiat cu amenzi de câte 1000 de lei pentru patru patroni. Sancţiunile au fost date pentru că cei în cauză nu aveau, de regulă, acte pentru marfa scoasă la vânzare. Oamenii legii au confiscat, din această cauză, bunuri în valoare de aproape 2300 de lei. Blugi, curele pentru pantaloni sau costume de trening şi pantofi sport se numără printre mărfurile confiscate din Piaţa Centrală.

Poliţiştii au verificat cu această ocazie 9 localuri şi 14 agenţi economici, acţiuni similare având loc în săptămânile trecute şi în celelalte pieţe sau târguri din oraş, inclusiv renumitul "Coleus", unde sunt vândute haine la mâna a doua, dar şi multe mărfuri noi, de regulă furate şi aduse din Occident. Cu o amendă de 1000 de lei s-a ales şi un bărbat din Ploieşti care a fost depistat de poliţiştii din Runcu în timp ce încerca să vândă diferite bunuri de uz casnic pentru care, de asemenea, nu avea acte de provenienţă.

Marfa, în valoare de 250 de lei, i-a fost confiscată pe loc, poliţiştii derulând astfel de acţiuni pentru a preveni furturile din locuinţe, după ce, în 2009, mai mulţi gorjeni au fost furaţi după ce în gospodării au intrat diferite persoane care doreau să le vândă mărfuri la preţ de chilipir. Hoţii nu au fost prinşi nici până în prezent, deşi prejudiciul este destul de mare, un singur bătrân fiind prădat vara trecută de peste 1 kg de aur.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: