Boeriu o schimbă pe Cârstoiu de la şefia ASP Gorj

Schimbările promise de PSD Gorj pentru conducerile instituţiile deconcentrate din judeţ se vor materializa începând cu sfârşitul acestei săptămâni. Printre cei care îşi vor intra de mâine în funcţie este şi dr. Marius Boeriu, care va fi noul şef interimar al Autorităţii de Sănătate Publică Gorj. 

Liderul executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, a fost cel care a confirmat pentru jurnalişti promovarea lui Boeriu, acesta fiind în ultimele luni purtător de cuvânt al instituţiei pe care o va conduce. El ar urma să fie instalat în funcţie cel mai probabil la sfârşitul săptămânii, când, de asemenea, îşi va intra în pâine şi Daniel Titu Bondoc în fruntea Casei Judeţene de Sănătate. Actualul şef al ASP Gorj, Elena Cârstoiu, va participa însă azi la o şedinţă la Prefectură probabil pentru ultima dată în această calitate. Ea va preda mandatul de director executiv, dar nu este exclus să se mai regăsească prin vreun post de conducere, schimbarea sa de acum ţinând strict de apartenenţa politică la PNL.
 Marius Boeriu este, în schimb, membru PSD de câţiva ani de zile, după ce, anterior activase în cadrul PNŢCD Gorj. Viitorul şef al Autorităţii de Sănătate Publică s-a implicat pe parcursul anilor în diferite acţiuni organizate de instituţia respectivă, el spunând că şi de acum încolo va rămâne la fel de deschis în relaţiile cu jurnaliştii ca şi până acum. El o va înlocui din funcţie pe Elena Cârstoiu, promovată pe post în vremea guvernării liberale, actuala şefă a ASP Gorj remarcându-se în timpul mandatului în special prin gestionarea foartă proastă a relaţiei cu presa.
 "Ştiam şi eu ceva despre susţinerea mea pentru un astfel de post de conducere, dar nu aveam nimic oficial. De data aceasta, în cursul zilei am primit informaţii oficiale că într-adevăr, cel mai probabil vineri, ar urma să fiu instalat în fruntea Autorităţii de Sănătate Publică. Am acceptat această propunere pentru că mă consider pregătit şi capabil să conduc o asemenea instituţie", ne-a precizat Boeriu.


Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: