Bogoi: S-a văzut că ne lipsesc jucătorii maturi

Pandurii a remizat în meciul cu UTA după ce a condus cu scorul de 2-0, fiind chiar la un pas de a pierde meciul când gazdele au condus cu 3-2. Antrenorul gorjenilor crede că aceste fluctuaţii din jocul pandurilor pot fi puse pe seama tinereţii şi lipsei de experienţă.

La Arad nu se poate spune că nu a fost un joc spectaculos, cu răsturnări de scor şi arbitraj contestat de ambele părţi. Oaspeții au condus cu 2-0 la pauză, prin reușitele lui Popescu și Blejdea, dar arădenii au întors  scorul prin Popa, Ciucur și Rus. Ultimul cuvânt l-au avut, însă Pandurii,  Dodoi egalând situația pe tabelă cu o lovitură de cap în minutul 82.

Antrenorul Adrian Bogoi a fost mulțumit cu punctul obținut, care ar putea fi important în vederea salvării de la retrogradare. „Am venit să ne luptăm pentru punctele puse în joc, știam că echipa din Arad este una destul de bună, cu jucători importanți și maturi. Noi, în schimb, nu avem jucători maturi, s-a văzut acest lucru și în meciul cu UTA. Per ansamblu, rezultatul este echitabil. Este clar un punct câștigat, acest punct este un plus pentru noi și ne ajută. Sunt etape în continuare de disputat și vom juca la fel, indiferent ce echipe vom întâlni. S-au făcut foarte multe schimbări de lot la nivelul acestei ligi, unele echipe sunt mai bine organizate, altele cu probleme, important e să luăm punctele puse în joc”.

Tehnicianul gorjenilor e de părere că meritul le aparține în totalitate elevilor săi pentru punctul adus din această etapă. „Nu cred că i-am prins pe cei de la UTA relaxați, și-au dorit mult victoria, dar nu au putut să ne bată. Și noi am fost motivați, chiar dacă am strâns mai puține puncte în acest an decât în tur. Facem greșeli individuale foarte mari. Și la meciul trecut contra lui ACS Poli am luat gol la o fază fixă banală într-un moment în care jocul curgea în favoarea noastră”, a mai punctat Bogoi.  

Pandurii au revenit la Târgu Jiu miercuri noaptea şi joi deja s-au antrenat pentru meciul de sâmbătă cu Academica Clinceni.

Vizualizări: 503

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: