Pandurii, remiză cu Ripensia Timişoara

Pandurii Târgu Jiu a  remizat miercuri, în etapa intermediară, în meciul cu Ripensia Timişoara, programat la două zile după ce gorjenii au revenit de la Miercurea Ciuc.  Scorul partidei a fost 0-0, dar ambele echipe au reclamat că nu li s-a acordat câte un penalti de către brigada de arbitri feminină delegată la acest meci.

Meciul dintre Pandurii şi Ripensia a fost echilibrat în prima sa parte, în care nu au fost semnalate foarte multe faze de poartă. Cei de la Pandurii nu au avut  multe ocazii, atacul arătând din nou că sunt probleme de remediat pentru a se ajunge mai des la poartă.

Jocul a fost dominat pe final de oaspeţii de la Timişoara, care s-au apropiat mai des de poarta celor de la Pandurii, dar fără a marca.

Mulţumit parţial de jocul echipei sale, antrenorul Adrian Bogoi a remarcat efortul imens al jucătorilor la doar două zile de la precedentul meci, acuzând faptul că programarea meciului a fost nefavorabilă echipei sale, care nu a mai avut timp de odihnă: „Un meci pe care l-am disputat în condiţii speciale, pentru că am fost singura echipă din Liga 2 care a jucat duminică în deplasare. Am jucat duminică seara şi apoi am plecat spre casă cu autocarul şi am ajuns pe la 5-6 dimineaţa la Târgu Jiu. Şi la două zile de la o astfel de deplasare am jucat alt meci. În plus meciul de la Miercurea Ciuc l-am jucat o repriză în zece oameni şi jucătorii au depus un efort fantastic. Dacă beneficiam de o zi în plus de recuperare şi de pregătire, puteam câştiga meciul. Pentru că este foarte greu după meci să mergi toată noaptea, să nu dormi deloc şi apoi să joci imediat. Nu ştiu cine a făcut programarea aceasta”.

Antrenorul oaspeţilor, Alexandru Pelici, a constatat la final de meci că Pandurii este o echipă bine pregătită şi nu s-a raportat doar la meciul cu Ripensia şi la cel anterior de la Miercurea Ciuc: „A fost un meci disputat între două echipe care aleargă după puncte pentru a ieşi din zona aceea periculoasă a clasamentului. După aspectul jocului, cred că meritam victoria şi puteam să luăm toate cele trei puncte. Cred că Pandurii este o echipă care aleargă mult, cu jucători tineri şi bine pregătiţi şi se poate salva de la retrogradare. Am văzut meciul lor de la Miercurea Ciuc, unde au muncit mult, în zece oameni au alergat după egalare şi au făcut mult efort, iar astăzi, la trei zile de la meci, au alergat din nou la fel de mult”.

Pandurii Târgu Jiu a jucat cu această ocazie ultimul meci pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, următoarea partidă de pe teren propriu urmând să se joace pe noua arenă de fotbal de  la Târgu Jiu.

Pandurii Târgu Jiu – Ripensia Timişoara 0-0

Stadion: Municipal - teren sintetic (Târgu Jiu - Gorj);

Pandurii: Iul. Dinu - Oiţă (cpt.), Vişan, P. Chiş, Vasilescu, Trancă, Nic. Cotolan, Al. Dinu, Takahashi, P. Popescu, Rasoveanu

Rezerve: Mih. Cotolan - Erhard, D. Unguru, Nichifor, Rob. Bratu, R. Cristea, Kim Hu Do. Antrenor: Adrian Bogoi.

Ripensia: Şt. Dobre - C. Lungu, Burdeţ, Tînc, Apro (cpt.), Al. Neagu, Alb. Voinea, C. Toma, Chera, Vl. Tudorache, M. Fotescu.

Rezerve: Păduraru - Ad. Popa, Golda, Al. Popovici, T. Călin, Stoi, Ţieranu. Antrenor: Alexandru Pelici.

Arbitru: Ionela Alina Peşu (Craiova); Asistenţi: Petruţa Iugulescu (Târgovişte) şi Daniela Constantinescu (Craiova); Rezervă: Costinel Iacob (Craiova); Observatori: Dan Monea (Aiud) şi Traian Marcu (Sibiu).

Vizualizări: 915

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: