Nu vrea să joace dacă nu va fi plătit

Conducător al secţiei de baschet a clubului primăriei, expertul sportiv Adrian Roşu spune că nu va mai evolua deocamdată pentru echipa de baschet a CSM Târgu Jiu. Cu toate că s-a pregătit alături de echipă şi a avut şi evoluţii bune în primele meciuri oficiale, clubul nu a găsit o soluţie pentru a-l şi plăti pe jucătorul Adrian Roşu. 

Expertul sportiv al secţiei de baschet, Adrian Roşu,  nu este plătit decât pentru funcţia de conducere de la club, pe care a exertcitat-o însă în paralel cu cea de  jucător.

Ziua acesta lucrează la club şi întocmeşte documente şi rezolvă problemele secţiei de baschet, iar seara se antrenează cu lotul lui Claudiu Alionescu. Roşu a declarat, la conferinţa de presă a clubului, că până se rezolvă această problemă, nu va mai face voluntariat: „Am jucat la meciul de la Ciuc, dar de azi înainte, dacă nu se rezolvă problema, nu voi mai activa ca şi jucător. E logic că aş vrea să mai joc, că de aceea am şi intrat la primul meci, e cam devreme să mă las, dar acum rămâne să vedem ce răspuns voi primi. Am discutat problema cu cei din conducere, dar acum să vedem dacă se rezolvă, dacă nu, asta e”.

Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, crede că se va găsi o soluţie legală pentru ca Adrian Roşu să poată să-şi ajute echipa şi din teren, o posibilă cale de rezolvare fiind un sponsor al echipei de baschet: „Adi Roşu va fi şi expert sportiv şi jucător pentru CSM Târgu Jiu. Sunt sigur că se vor găsi soluţii. Când s-a prezentat la concurs ştia foarte bine că echipa are nevoie de el şi ca jucător. Soluţii se vor găsi, nu uitaţi că sunt oameni de afaceri în Gorj care iubesc sportul şi cu care vom colabora în perioada următoare. În acest moment se încearcă găsirea unei soluţii pentru ca Adrian Roşu să poată fi plătit şi ca expert, şi ca  jucător, şi sunt sigur că vom găsi la un moment dat soluţia, cineva din mediul de afaceri să poată cumva să îl motiveze pe Adi”. 

Adrian Roşu a jucat, în debutul sezonului, atât în meciurile din Cupa României cu CSM Focşani, cât şi în cel din campionat cu CSM  Miercurea Ciuc. 

Vizualizări: 1,018

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: