Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Borza: Directorii Hidroelectrica din gașca lui Mihăilă vor fi revocați

Și alți directori ai Hidroelectrica vor fi revocați din funcție în ședința Consiliului de Supraveghere care va avea loc luni, iar până atunci se așteaptă demisia lor de onoare, a declarat joi Remus Borza, președintele Consiliului de Supraveghere. Aceasta după ce Consiliul de Supraveghere i-a revocat din funcție în ședința de joi pe Eugen Brădean, directorul de furnizare, și pe Ovidiu Agliceru, directorul Direcției Control Intern. „Pe Agliceru l-am revocat pentru că, în ședința din 22 octombrie, s-a abținut la propunerea lui Brădean (privind încheierea unui contract cu Energon Power & Gas — n.r.). Trebuia să voteze împotrivă, nu să se abțină. Directorii Hidroelectrica au fost numiți acolo pentru a-și asuma decizii, nu să se abțină”, a declarat Borza.

Potrivit sursei citate, la ședința de luni, 28 octombrie, alți directori urmează să fie revocați. Întrebat care vor fi aceștia, Borza a răspuns: „Toate la timpul lor. Ei se știu care sunt, cei din gașca lui Mihăilă. Cine a venit pe prietenii o să plece. Aici se muncește, nu accept să existe hoți în Hidroelectrica. Așteptăm demisiile lor de onoare în acest week-end”, a mai spus Borza. Pe lângă Brădean și Agliceru, din Directoratul companiei mai fac parte Mihail Stănculescu, președintele Directoratului, Aurel-Lucian Cocoș și Mihai Teleanu. Anterior, Hidroelectrica a remis un comunicat de presă în care se preciza că Eugen Brădean și Ovidiu Agliceru au fost revocați joi din funcția de membrii ai Directoratului Hidroelectrica. (A.A.)

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: