Bote vine la Târgu Jiu să caute tinere frumoase

Designerul Cătălin Botezatu este aşteptat la sfârşitul acestei luni la Târgu Jiu. Bote caută la Târgu-Jiu următorul top model al României. Interviurile vor avea loc la Palatul Copiilor, singura instituţie care a acceptat să găzduiască concursul celebrului Bote.

Caravana lui Cătalin Botezatu va ajunge şi la Târgu Jiu după ce va trece prin oraşe precum Piteşti, Ploieşti, Târgovişte sau Buzău. Botezatu se aşteaptă să găsească la Târgu-Jiu fete atrăgătoare care să participe la cea de-a doua sesiune a emisiunii Next Top Models.

Selecţia fetelor va avea loc în data de 21 mai începând cu orele 18, unde sunt aşteptate circa 30 de candidate. Preselecţia va dura aproximativ două ore. Participantele trebuie să se prezinte cu actul de identitate.

Deşi solicitase sprijin pentru organizarea preselecţiei mai multor instituţii de pe plan local, doar Pompiliu Ciolacu, directorul Palatului Copiilor, a acceptat să pună la dispoziţie un spaţiu. „Îl aşteptăm pe domnul Botezatu, aici la noi, să  facă interviurile cu fetele pentru emisiunea dânsului. Am fost solicitaţi de către echipa care va organiza evenimentul, pentru că nu prea a avut parte de înţelegere în judeţul nostru şi cum Palatul Copiilor este o instituţie cu porţile deschise, am căzut de acord ca preselecţia să aibă loc la noi”, a declarat Pompiliu Ciolacu, directorul Palatului Copiilor din Târgu Jiu. Nu oricine se poate înscrie la preselecţia organizată de Cătălin Botezatu.  Gorjencele care vor participa la preselecţie trebuie să aibă peste 16 ani şi o înălţime de peste 1,70 m. Cele selectate vor avea şansa să devină modele cunoscute, iar cea care va fi aleasă ca fiind cel mai bun model va primi un contract de modeling în valoare de 50.000 de euro. Prima ediţie a concursului Next Top Models a fost câştigat de o tânără de 16 ani.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: