Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pîrvulescu (FNME): Trebuie reașezate carierele

Președintele Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pîrvulescu, susține că hotărârile de guvern pentru exproprierile și defrișările necesare extinderii carierelor miniere au venit în ceasul al 12-lea. “Rând pe rând, utilajele au ajuns unele în altele, ca să vă explic popular, și nu mai pot avansa alea de jos, până nu avansează excavatorul de sus. Să se facă unghiul acela, să nu se întâmple nenorociri ca la Berbești”, a spus Pîrvulescu la TV Sud.

Acesta spune că în următoarea perioadă vor fi mai puține utilaje în funcțiune. “Pentru creșterea de producție trebuie reașezate carierele. Să știți că în următoarea perioadă, până se vor reașeza, pentru siguranța utilajelor nu vor mai fi atâtea utilaje în funcțiune”, a explicat liderul sindical.

La începutul anului erau opt excavatoare în blocaj tehnologic din cauza lipsei exproprierilor sau a lipsei aprobărilor pentru defrișarea unor terenuri, dar de atunci lucrurile s-au mai agravat. Este vorba de trei excavatoare la Cariera Roșia, două la Cariera Pinoasa, două la Cariera Tismana și unul la Cariera Roșiuța. (M.M.)

Vizualizări: 2,470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: