Braconier în arest, mistreţ confiscat!

Poliţiştii au identificat şi reţinut un bărbat, suspectat de comiterea infracţiunilor de braconaj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În dimineaţa zilei de 4 iulie, în jurul orelor 04:00, acţionând pe DJ 665 – Muşeteşti, poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţiei Rurală Bumbeşti-Jiu l-au depistat în trafic, pe S.S., de 36 ani, din comuna Muşeteşti, care, fiind însoţit de un minor, conducea un autoturism.

Cu ocazia controlul autovehiculului, în interiorul acestuia a fost găsită o armă de vânătoare, un cuţit de tranşat şi o cantitate de aproximativ 30 kg de carne. Extinzând cercetările, s-a stabilit faptul această cantitatea de carne provine din vânarea, ilegală, a unui mistreţ.

Arma de vânătoare, cuţitul şi carnea de vânat au fost ridicate în vederea cercetărilor de către poliţişti.

În baza probatoriului administrat, S.S. a fost reţinut pe bază de ordonanţă pe timp de 24 de ore, fiind introdus de către poliţişti, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

Astăzi, 5 iulie a.c., suspectul va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de braconaj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: