Braconierul fugar, prins de poliţişti

La data de 6 martie 2010, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti-Jiu, Postului de Poliţie Schela şi Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase îi identificau pe Ilie C., de 44 ani şi Daniel V., de 35 ani, ambii din comuna Schela, care, în cursul aceleiaşi zile săvârşiseră infracţiunea de braconaj pe Fondul de Vănătoare nr. 9 Bumbeşti Jiu, fiind suspectaţi au împuşcat 2 porci mistreţi de aproximativ 50-60 kg fiecare, folosind o armă de vânătoare, aparţinând lui Ilie C., membru vânător al AJVPS Gorj.

Poliţiştii i-au reţinut pe Ilie C. şi Daniel V., iar în ziua de 7 martie a.c., prezentându-i Parchetului, respectiv , Judecătoriei Tg. Jiu, cu propunere de arestare preventivă, instanţa de judecată a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 10 zile.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că la comiterea acestei fapte a participat şi Grigore M., de 46 ani, din comuna Schela, judeţul Gorj.

Cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca astăzi 8 martie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu cu propunerea de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj cinegetic.

Biroul de presă

IPJ Gorj

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: