Brăilă: PMP şi-a pierdut ideologia de partid pentru tineri

Liderul organizaţiei de tineret a PMP Gorj, Cătălin Brăilă, a părăsit partidul. Şi nu a plecat singur. A luat după el alţi şapte lideri tineri din judeţ. Brăilă spune că PMP nu mai reprezintă tinerii, aşa cum credea, şi că acesta este motivul pentru care a părăsit partidul. Cătălin Brăilă spune că nu a decis încă spre ce partid se va îndrepta, dar că nu exclude afilierea la PSD.

Reporter: Aţi decis să părăsiţi Mişcarea Populară. Ce v-a determinat să luaţi o astfel de decizie?
Cătălin Brăilă: A fost o decizie colectivă între mine şi organizaţiile mele. S-au schimbat multe în PMP de când am început acest proiect, undeva s-a pierdut şi ideologia de partid pentru tineri şi am zis să ne recalculăm puţin posibilităţile, ca să ne putem duce la îndeplinire proiectele. Alături de mine au plecat şapte preşedinţi de organizaţii de tineret din judeţ.

Rep.: Veţi trece de partea social-democraţilor, aşa cum se zvoneşte?
C.B.: Nu am ales un alt partid. Nu știu către cine să mă îndrept, sunt multe variante. Nu ar fi exclusă varianta cu PSD. Va fi orice partid în care putem să ne ducem la îndeplinire planul, acela va fi un partid potrivit pentru noi.

Rep.: Reprezentanţii PNL Gorj au spus că lasă porţile deschise pentru dvs.? Cum vedeţi invitaţia?
C.B.: Acum asta facem, ne recalculăm posibilităţile. Am purtat discuţii şi cu PSD, am purtat discuţii şi cu... Am purtat discuţii cu toate partidele. Acum vedem unde decidem să mergem sau dacă mai mergem undeva. Poate fi orice sau poate fi acasă.

Rep.: Vizaţi vreo funcţie în partidul la care vă veţi afilia?
C.B.: Nu.

Vizualizări: 604

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: