Brazilianul Eric le-a pus capac pandurilor

Pandurii a luat bătaie în ziua de Paști. Eşecul a fost unul răsunător: 3-1 pentru Gaz Metan Mediaș. Pe banca medieșenilor a stat fostul antrenor al Pandurii, Cristi Pustai, iar pe teren fostul jucător Eric de Oliveira. A marcat un gol excelent, dar a mărturisit că nu s-a bucurat prea mult de înfrângerea Pandurii.

Gaz Metan a obținut prima victorie după cinci etape, chiar în ziua de Paște: a învins-o pe Pandurii la Mediaş (3-1) și a urcat, temporar, pe primul loc din play-out. Gazdele au avut prima ocazie în minutul 4, însă Iulian Popescu a reținut fără probleme. Și Buzean și-a încercat norocul 10 minute mai târziu, dar a nimerit bara transversală. Pandurii a primit penalty în minutul 41, când Tahar a făcut henț în careu după un șut al lui Sergiu Negruț. Același Negruț a deschis scorul de la 11 metri. Iulian Popescu a salvat-o pe Pandurii de la egalare cu o intervenție excepțională, însă a cedat în minutul 78, în fața lui Alexandru Munteanu.

Omul care a pasat decisiv, Eric, a punctat pentru 2-1 în minutul 84 și a reușit al doilea gol din acest sezon. Tot el l-a ajutat și pe Sikorski să marcheze în ultimul minut al prelungirilor.

Nu s-a bucurat de victorie

La finalul jocului, Eric a recunoscut că nu s-a putut bucura foarte mult, întrucât regretă că fosta sa echipă, Pandurii, a ajuns într-o situație dificilă. „E o victorie importantă, dar, înăuntru, nu mă bucur sincer, pentru că, în situația în care se află cei de la Pandurii, e trist”, a zis Eric. „Important este că Eric a intrat bine în joc și a fost... să zic, hotărâtor”, a adăugat și antrenorul Cristi Pustai.

Și adversarii au fost impresionați de evoluția lui Eric. „E un fotbalist care are execuții senzaționale, protejează bine, dă pase bune. Are calitate mare, a dat și un gol frumos, îl felicit. Cinste lui!”, a spus Flavius Stoican, antrenorul gorjenilor. „A intrat și Eric, care a avut o execuție fabuloasă și așa se câștigă meciuri. Au plecat ei cu trei puncte, în loc să plecăm noi”, a precizat și Dragoș Firțulescu. Eric a impresionat și la finalul meciului. I-a oferit tricoul de joc unui tânăr în scaun cu rotile. Brazilianul a jucat la Pandurii între 2013 și 2014, dar și în 2015.

Vizualizări: 457

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: