Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bucălăete, noul şef al peremiştilor gorjeni

Gheorghe Bucălăete este noul preşedinte al PRM Gorj. Acesta a confirmat că este preşedinte interimar în locul lui Dumitru Dascălu. Bucălăete a explicat faptul că discuţii despre această schimbare au fost înainte de campanie, când s-a luat decizia ca el să candideze pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, candidatură pe care de obicei şi-o asumă preşedintele. Bucălăete a mai spus că decizia a venit de la nivel central şi se doreşte o întinerire a partidului.

PRM Gorj a obţinut puţin peste 3 procente la alegerile din 10 iunie iar şanse reale au avut la Băleşti, unde candidatul lor, Mădălin Ungureanu, aproape l-a bătut pe uselistul Aristică Paicu. Bucălăete a declarat ieri că Ungureanu are tot sprijinul partidului pentru a ocupa funcţia de viceprimar. Şedinţa de alegere a vicelui va avea loc joi, la prima programare USL părăsind sala.

(M.B)

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: