Bucurescu: Au primit bani cei care au cheltuit cu nemiluita

Primarul PSD din comuna gorjeană Slivileşti, Sorin Bucurescu, este extrem de supărat pentru faptul că a primit zero lei la prima rectificare de buget din acest an. Acesta spune că mai multe investiţii vor rămâne neterminate. Bucurescu a precizat în interviul de la Radio Infinit că pentru salariile funcţionarilor sunt prevăzuţi în buget banii necesari.

Reporter: Nu aţi primit deloc bani la rectificarea de buget, cum vă descurcaţi?

Sorin Bucurescu: Acei primari care au gestionat bugetul cu multă atenţie şi care au avut bani, cum este situaţia localităţii Slivileşti, nu am mărit salariile, nu am făcut tot felul de cheltuieli aiurea, nu au primit niciun leu. Cei care fac festivaluri, cei care fac Zilele Comunei, cei care lasă banii să se ducă cu uşurinţă în mai multe direcţii, acele primării primesc bani. O să stau bine să mă gândesc dacă de acum înainte nu ar fi bine să facem şi noi la fel ca alţii, pentru că numai aşa primeşti bani. Atunci când îi chibzuieşti, când îi bagi în anumite investiţii, nu primeşti niciun leu.

Rep.: Nu a fost o rectificare corectă?

S.B.: Categoric nu a fost o rectificare corectă, atâta timp cât unele primării au primit bani foarte mulţi, iar altele nu au primit deloc.

Rep.: Credeţi că rectificarea a fost pe criterii politice?

S.B.: Nu. Vă daţi seama că guvernul este PSD-ALDE şi sunt multe primării ale PSD care nu au primit niciun leu.

Rep.: Cum o să vă descurcaţi, există pericolul să sistaţi anumite investiţii?

S.B.: Categoric. Nu există niciun pericol pentru salarii, acolo avem prevăzuţi banii. Dar, pentru investiţii, categoric nu sunt bani. Eu, pe raza localităţii, am trei investiţii mari pe bugetul local. Am un parc în centrul localităţii, am un stadion, am un drum ce duce spre Valea Strâmtului. Sunt 20 de miliarde (n.r. - lei vechi). Aceste investiţii nu vor mai fi finalizate anul acesta, pentru că mă bazam pe faptul că voi primi şi eu ceva la rectificare. Cel mult una o terminăm, pe celelalte două nu.

Rep.: Care nu vor fi finalizate?

S.B.: În primul rând drumul, pentru că este vorba de asfaltarea a 2,2 kilometri. Asta era şi cea mai importantă.

Vizualizări: 1,304

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: