Bucurescu, dat în judecată de afaceristul motrean Râmescu

Primarul din Slivileşti, Sorin Bucurescu, şi-a achitat recent o datorie de 23.000 de lei pe care o avea la nimeni altul decât omul de afaceri din Motru, Mihai Râmescu. Cei doi au mai apărut împreună doar atunci când Bucurescu îl lăsase pe patronul Ghiocela să facă nişte cabane în halda de la Ştiucani, cea pentru care SNLO luptă de zece ani.

Din spusele celor doi reiese că primarul Sorin Bucurescu şi asociatul său, despre care nu am aflat nimic, au fost clienţii firmei motreanului Mihai Râmescu. Firma acestuia, Ghiocela a realizat o lucrare de 23.000 de lei, iar Bucurescu refuzase să plătească, pe motiv că este prea scump. Interesant este că procesul este intentat lui Bucurescu, nu primăriei Slivileşti. Bucurescu a răspuns întrebărilor până la un anumit punct după care brusc a pierdut semnalul.

Bucurescu îşi face spălătorie în Motru

Procesul a fost înregistrat în 13 mai şi a fost soluţionat la scurt timp. Bucurescu a încercat să explice de ce a fost dat în judecată de firma lui Râmescu. „Este vorba de o lucrare pe care Râmescu mi-a făcut-o mie, când mi-a spus cât face mie mi s-a părut prea mult de plată, nu am achitat, m-a dat în judecată, nu am mai făcut recurs, a rămas definitivă, dar acum i-am achitat tot, nu ştiu exact despre ce sumă e vorba, scrie pe factură”, a declarat Sorin Bucurescu.

Mihail Râmescu a confirmat plata susţinând că era vorba de o datorie de 23.000 de lei. „Noi practic am rectificat o lucrare pe care i-o începuseră alţii şi era vorba de o datorie de 23.000 de lei. Asociatul lui Bucurescu era în imposibilitatea de a plăti datoria şi în final am recuperat banii de la Bucurescu. Am hotărâre judecătorească definitivă”, a declarat omul de afaceri.  Acesta a mai spus că este vorba despre o spălătorie auto pe care primarul intenţionează de mai multă vreme să o deschidă în Motru.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: