Bucurescu: Domnul Graure nu are nicio şansă pe Colegiul 4

Primarul comunei Slivileşti, Sorin Bucurescu, spune că va participa la alegerile din 2012 cu sau fără USL. Mai mult, primarul nu crede în aşa zisa armonie ce se anunţă în cadrul alianţei declarând că lucrurile nu vor sta nicicând bine în teritoriu. Cât despre o posibilă candidatură pentru o funcţie de parlamentar, Bucurescu spune că nici nu stă la discuţii.

Cum funcţionează alianţa USL la primăria Slivileşti?

Rău. Nu mă pot lăuda că merge bine la mine în comună. Chiar dacă a fost înţelegere maximă din partea mea, este o situaţie mai deosebită. La nivel de judeţ, cu domnul Dian Popescu, m-am înţeles foarte bine dar chiar dacă lucrurile merg bine la nivel de judeţ sau la nivel naţional, în teritoriu scârţâie, apar tot felul de neînţelegeri.

În ceea ce vă priveşte, sunteţi singur că veţi fi candidatul din partea USL pentru primăria Slivileşti?

Nici nu mă interesează. Eu pot să candidez la oricare alt partid. Eu pot să candidez şi de pe Lună şi nu mă interesează să fiu eu de la USL.

V-aţi gândit să candidaţi pentru o funcţie de parlamentar şi dacă da care ar fi cel mai puternic contracandidat?

Dacă alegerile vor fi în aceeaşi perioadă nu mai pot lua în calcul dar dacă nu ar fi, sigur că aş candida şi aş şi lua sigur. Chiar mi-aş dori să mă lupt cu domnul Militaru. Este singurul contracandidat de care m-aş teme cât de cât dar pe care l-aş doborî. Nu ar fi uşoară lupta cu Militaru, este singurul cu şanse reale, alţii nici n-ar sta în faţa mea, i-aş spulbera.

Care este contracandidatul de care nu vă este absolut deloc teamă?

Altul pe colegiul acesta nu este mai tare. Militaru are patru ani experienţă, vine pregătit de la Bucureşti, este luptă grea, dar tot îl topesc. Dacă altcineva vrea să-l schimbe, eu o să-l ajut pe domnul Militaru. Dacă PDL vrea să-l schimbe de pe colegiu eu îl voi ajuta. Poate aţi auzit şi dvs zvonurile că l-ar pune pe dl Graure pe colegiu ăsta…Domnul Graure nu are nicio şansă pe colegiul 4, e cunoscut în Turceni şi atât.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: