Bucurescu se mai judecă cu ANI și anul viitor!

La mai bine de trei ani de când Agenția Națională de Integritate l-a declarat incompatibil pe primarul Sorin Bucurescu, procesul dintre acesta și inspectorii de integritate este încă departe de a se finaliza. Curtea de Apel Craiova a stabilit ieri ca următorul termen din procesul deschis de edilul din Slivilești cu ANI să fie pentru ianuarie 2015, până atunci inspectorii de integritate urmând să fie informați cu privire la documentele pe care Bucurescu le-a depus la instanță pentru a-și apăra cauza.

Ca urmare, dosarul respectiv este departe de a se finaliza în cursul anului viitor, având mari șanse ca o sentință finală să fie pronunțată prin 2016, adică tocmai atunci când edilul se va decide dacă mai candidează pentru un al patrulea mandat sau nu în fruntea comunei pe care o conduce din 2004.

În dosarul respectiv, ANI îl acuză pe Bucurescu de faptul că nu ar putea să justifice peste 100.000 de euro din averea pe care a acumulat-o între 2004 și 2010, adică în primul mandat și jumătate al său de primar. De atunci și până acum a mai trecut aproape un mandat, iar până se va termina procesul definitiv …mai trece multă vreme, primarul spunând că are dovezi prin care poate justifica sumele de bani care li se par suspecte celor de la ANI. Bucurescu spune că o parte importantă din sumă provine din moșteniri, iar restul de la nunta pe care a făcut-o cu Ana, cea de care a și divorțat între timp, la vremea respectivă edilul glumind pe seama inspectorilor ANI, el spunând că o știe doar pe ANA, nu și pe ANI.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: