Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bucurescu, viitor parlamentar PDL

Sorin Bucurescu este hotărât să candideze la alegerile parlamentare din toamnă. Primarul din Slivileşti vrea să poarte o discuţie cu primarii din colegiul pe care ar vrea să candideze să se asigure că va avea susţinerea lor. Cât despre partid, Bucurescu este conştient că în Partidul Social Democrat nu este loc pentru el şi se orientează spre PDL sau chiar PP-DD. „Eu vreau să ştiu exact care sunt primarii care mă susţin. Nu vorbesc de cei din localităţile învecinate, pentru că oamenii de acolo mă cunosc. O să discut şi eu cu primarii să văd cum stau lucrurile. Nu pot să vă spun deocamdată care primari mă susţin”, spune Bucurescu.

Sorin Bucurescu se gândeşte la Partidul Democrat Liberal sau la PPDD. „Eu la Partidul Social Democrat nu am loc, deci nici la USL, poate la PDL sau la PP-DD. Am şi purtat câteva discuţii cu domnul Ilie Petrescu în acest sens”.

(A.F.)

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: