Bunoaica atrage membri cu tichete cadou!

Nicu Bunoaica, liderul sindical de la cariera Lupoaia, spune că nu mai conduce un sindicat mărunt pentru că în ultima vreme au trecut numeroși salariați ai CE Oltenia la organizația sa sindicală. Acesta a explicat că va acorda tichete cadou de Ziua Minerului, motiv pentru care mulţi s-au afiliat la sindicatul său. A vrut să ofere 5 tichete a câte 10 lei fiecăruia dintre membri, dar pentru că numărul solicitărilor a crescut a scăzut cuantumul acestora. Vor primi și salariații Minprest afiliați la Sindicatul Solidaritatea 2013. "Ofer tichete cadou la mineri de ziua lor. Voiam să le dau mai multe tichete dar au venit membri noi și a trebuit să le dau și lor și le dau la fiecare 3 tichete. Dau și la Minprest la fel. Mi-au venit membri mulți. Primesc 150 de la CE Oltenia și 46 de la Minprest. Nu fac discriminare, le dau la toți la fel. Nu mai sunt un sindicat mic, sunt sindicat", a declarat Nicu Bunoaica.

Liderul Sindicatul Solidaritatea 2013 spune că va începe distribuirea tichetelor cadou de luni, 8 august, și că va aplica un afiș în sălile de apel prin care va invita membrii de sindicat să-și ridice tichetele.

Marii lideri sindicali din CE Oltenia îl contestă pe Bunoaica. Spun că acesta se autointitulează lider sindical, asta pentru că un lider adevărat este ales de către membri, iar în ceea ce îl privește nu este cazul, spun aceștia.

Vizualizări: 1,315

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: