Burlan intră în cursa pentru şefia SNLO

Directorul general al Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia (SNLO) vrea să fie viitorul manager privat al societăţii. Daniel Burlan a anunţat că se va înscrie la concursul pentru desemnarea managerilor privaţi, deoarece îndeplineşte condiţiile cerute.

Experienţa câştigată în conducerea unei societăţi de talia Societăţii Lignitului îi dă lui Daniel Burlan încredere să participe la concursul pentru desemnarea managerului privat. „Eu am anunţat şi cu altă ocazie că voi participa la concurs, deoarece experienţa pe care o am şi indicatorii atinşi îmi permit acest lucru. Dacă voi fi sau nu ales va decide firma care va selecta viitorul manager. Dacă nu voi fi ales, asta e, nu e nicio problemă”, a declarat Burlan.

Indicatorii atinşi în anul 2011 vor fi greu de depăşit, este de părere Burlan, deoarece societatea a reuşit să încaseze o parte din creanţe, dar şi să facă profit. „Indicatorii pe care noul manager îi va avea de atins sunt indicatorii pe care mergem şi noi. Nu există nicio diferenţă. Foarte simplu şi noi ne putem numi manageri privaţi, pentru că nu suntem angajaţi ai societăţii şi avem indicatori de atins. Asta va avea de făcut şi noul manager. Va fi foarte greu ca noul manager să depăşească indicatorii anului 2011, pentru că a fost un an foarte bun”, susţine Burlan.

În momentul de faţă, salariul unui director general este de puţin peste 1000 de euro, însă noul manager de la SNLO va avea în jur de 25.000 de euro pe lună. Societatea Naţională a Lignitului Oltenia se regăseşte printre primele patru societăţi din ţară care vor avea management privat.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: