Burlan: Proiectul de fuziune a companiilor va fi depus luna aceasta

Procesul de înfiinţare a Complexului Energetic (CE) Oltenia este în derulare, un nou pas fiind făcut săptămâna viitoare când va fi întocmit proiectul de fuziune al celor trei complexuri Turceni, Rovinari şi Craiova, cu SNLO. Proiectul de fuziune va fi depus pe 20 februarie, anunţă directorul SNLO, Daniel Burlan.

Deşi Guvernul anunţase că SNLO va avea manager privat, la desemnarea firmelor de selecţie nu a fost nominalizată. Burlan a explicat motivul. „SNLO nu face parte din acele companii unde se va implementa managementul privat pentru că suntem în procesul de înfiinţare a CE Oltenia. De fapt, va fi un management care va fi selectat de acelaşi firme de selecţie. Acum două săptămâni am avut Consiliul de Administraţie şi Adunarea Acţionarilor, care mandatează ministerul ce să selecteze firma care va face selecţia managementului de la CE Oltenia“, a spus Burlan. Practic, va fi căutat un manager privat pentru CE Oltenia.   

Daniel Burlan a mai declarat că săptămâna viitoare vor fi analizate toate cele patru societăţi componente şi până la finalul lunii va fi depus proiectul de fuziune. „Săptămâna următoare va fi selectată firma de consultanţă, care va face analiza tuturor societăţilor şi va întocmi proiectul de fuziune urmând ca 20 februarie să fie data la care această societate va depune proiectul de fuziune şi sperăm ca la sfârşitul lunii aprilie societatea să funcţioneze“, a menţionat Daniel Burlan.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: