Bursă cu sute de locuri de muncă, la Târgu Jiu

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj organizează în data de 19 decembrie o bursă cu peste două sute de locuri de muncă în străinătate. Este vorba despre bursa locurilor de muncă în agricultură, în Danemarca și Portugalia. Cei care iau în calcul o astfel de variantă trebuie să știe că mai întâi trebuie să aplice cu CV-ul la angajatorul danez, după care la bursă vor participa doar gorjenii selectați de acesta.

Nu mai puțin de 150 de locuri de muncă pentru culegători de mazăre în Danemarca și 100 de locuri de muncă, tot la mazăre, în Portugalia. Aceasta ste oferta de muncă a angajatorului danez care va organiza, prin intermediul AJOFM Gorj, o bursă în acest sens pe 19 decembrie. ”Este un angajator tradițional al nostru pentru că sunt deja câțiva ani de când selectează persoane pentru ferma sa de mazăre. Anul acesta au lucrat la el 49 de gorjeni. Planta muncii va fi în funcție de cantitatea culeasă. Contractele de muncă sunt pentru perioada aprilie-iunie 2017 în Portugalia și iunie-septembrie 2017 pentru Danemarca”, a spus Diana Văduva, consilier AJOFM Gorj.
Tot în această perioadă, AJOFM Gorj face înscrieri pentru o altă bursă care pune la bătaie peste 800 de locuri de muncă la căpșuni în Spania. Selecția pentru Spania va fi la Râmnicu Vâlcea. ”Este important de știut că persoanele trebuie mai întâi să se înscrie în baza noastră de date, CV-ul ajunge la angajator și doar cei invitați participă la aceste burse. Ei pot să-și trimită singuri aplicația, CV-ul la angajator, găsesc adresele pe site-ul instituției noastre. Aplicațiile se trimit până la data de 9 decembrie iar după 9 decembrie vom primi de la angajator lista cu persoanele pe care să le invităm la interviu”, a spus Diana Văduva, consilier AJOFM Gorj.

Vizualizări: 403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: