Cabinet stomatologic pentru copiii din Turceni

Elevii din Turceni vor putea beneficia gratuit de tratamente stomatologice, autorităţile locale înfiinţând un cabinet stomatologic lângă actualul dispensar şcolar. Primăria a scos la concurs postul de medic stomatolog însă până în prezent nu s-a înscris nimeni la concursul ce va avea loc în noiembrie.

Cabinetul stomatologic va funcţiona pe lângă campusul şcolar din Turceni, iar elevii din localitate vor avea acces la tratamente stomatologice gratuite. ”Am dotat un cabinet stomatologic în cadrul liceului şi acum încercăm să găsim un medic stomatolog care să activeze în acest cabinet. Va funcţiona în cadrul Liceului Tehnologic Turceni. Primăria l-a dotat prin programul de modernizare a campusului. Am scos la concurs postul de medic stomatolog şi sperăm să avem cât mai mulţi candidaţi. Sincer, mi-e teamă că nu vor veni medici. Dacă nu găsim, va trebui să încheiem un contract de colaborare cu un medic care are deja cabinet, dar asta va însemna din păcate un program mai redus de activitate”, a spus Dumitru Gâlceavă, primarul din Turceni.

DISPENSARE

Direcţia de Sănătate Publică Gorj a făcut noi demersuri la Ministerul Sănătăţii pentru înfiinţarea a două dispensare şcolare la Ţicleni şi Novaci, finanţate tot de DSP Gorj.

Vizualizări: 349

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: