Cadou de la pompieri după incendiu. O vacă!

Gest de lăudat făcut de pompieri. Marcați de un incendiu la un adăpost de animale, în care a pierit o vacă, sursă importantă de hrană pentru o familie cu șase copii, salvatorii din Mehedinți au pus mână de la mână și au cumpărat o vacă pe care au dăruit-o familiei.

Pompierii au intervenit la incendiu la sfârșitul lunii martie. Acum s-au întors cu alimente și dulciuri pentru cei șase frați și o vacă de lapte.

„Tragedia s-a produs în data de 26 martie. Atunci, copiii au înțeles că focul este nemilos, când este scăpat de sub control. Deși pompierii au reușit să stingă flăcările care au mistuit adăpostul de animale, pentru singura lor prietenă necuvântătoare – o văcuță, nu au mai putut face nimic. Aceasta le asigura copiilor o creștere armonioasă, oferindu-le necesarul zilnic de lapte. Marcați de pierderea suferită, pompierii militari, sprijiniți de reprezentanții Primăriei Bâlvănești, s-au mobilizat și au reușit să achiziționeze o văcuță, care le-a redat copiilor bucuria!”, a transmis ISU Mehedinți. 

Internauții au fost impresionați de gestul pompierilor și i-au felicitat pentru inițiativă.

Vizualizări: 1,889

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: