Câini de la Sibiu, aduşi să caute copilul dispărut în Cărbuneşti

Pentru a veni în sprijinul colegilor de la I.P.J. Gorj, care caută un minor de 8 ani, a cărui dispariţie a fost sesizată în cursul serii de ieri, şeful Poliţiei Române a dispus ca echipe canine de la Centrul Chinologic "Dr. Aurel Greblea" Sibiu să se deplaseze în localitatea Târgu-Cărbuneşti.

  Transportul celor două echipe canine, formate din poliţişti conductor câine şi câini specializaţi în detectarea prin miros, se realizează cu sprijinul Inspectoratului General al Aviaţiei din M.A.I..

         Reamintim faptul că, peste 30 de poliţişti, 5 jandarmi şi mai mulţi voluntari derulează activităţi pentru găsirea unui minor în vârstă de 8 ani, care a dispărut în seara zilei de 29 septembrie a.c., de la domiciliul său, din oraşul Târgu-Cărbuneşti, judeţul Gorj.

        La data de 29.09.2012, orele 22:35, Poliţia Oraşului Târgu-Cărbuneşti a fost sesizată de P.C., din Târgu-Cărbuneşti, judeţul Gorj, despre faptul că în jurul orelor 20:30, fiul său, POPESCU CONSTANTIN-MARIO-DELIAN, în vârstă de 8 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

              POPESCU CONSTANTIN-MARIO-DELIAN are aproximativ 1,50 m înălţime, este astenic (aproximativ 35 kg), are faţa ovală, ten deschis, ochi căprui, păr şaten, drept, tuns scurt, cu breton.

          La data plecării minorul purta un tricou cu mâneci scurte de culoare albastră, pantaloni tip blue-jeans de culoare neagră, iar în picioare purta sandale de culoare maro din piele întoarsă.

         Persoanele care pot da relaţii despre minor, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: