Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Câinii “pensionari” ai jandarmilor, scoşi la licitaţie pe bani grei

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi va scoate la licitaţie doi câini care au împlinit vârsta de pensionare. Ieri, Lola şi Mabalu au fost prezentate presei la sediul instituţiei. Patrupedele s-au lăsat filmate şi fotografiate ca nişte adevărate vedete. După ce au calculat cheltuielile legate de întreţinerea câinilor jandarmii au stabilit şi preţurile de pornire a licitaţiei: 2.210 de lei pentru Lola şi 7.134 lei pentru Mabalu.

Doi câini ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, care au împlinit vârsta de pensionare, vor fi scoşi la licitaţie, în data de 9 februarie. Patrupedele au putut fi admirate ieri la sediul instituţiei. Lola şi Mabalu au fost folosiţi fie în misiuni privind depistarea materialelor pirotehnice, fie în cele care au avut ca scop menţinerea ordinii publice. Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi spun că cei doi câini şi-au îndeplinit cu succes atribuţiile de serviciu şi ca atare viitorii lor stăpâni se pot considera norocoşi. Cu toate acestea, nu oricine poate aspira la un astfel de câine întrucât preţul de pornire al licitaţie este de câteva mii de lei. După ce au calculat cheltuielile legate de întreţinerea patrupedelor, jandarmii vor cere pe Lola cel puţin 2.210 lei, iar pe Mabalu circa 7.100 lei. “După ce au fost prezentaţi, câinii vor fi scoşi la licitaţie în data de 9 februarie. Preţul de pornire a licitaţiei pentru Lola, născută în anul 2004, este de 2.210 lei, iar pentru Mabalu, născut în 2009, preţul este de 7.134 lei”, a declarat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj. Lola este un câine ciobănesc german specializat în detectarea explozivilor, iar Mabalu este un câine specializat în căutări şi salvări în mediu natural.   

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: