Călătorii gratuite de Mărţişor pentru femeile din Târgu Jiu

Doamnele şi domnişoarele din municipiul Târgu Jiu vor circula gratuit cu mijloacele de transport în comun în zilele de 1 şi 8 martie, anunţă autorităţile locale. Mai mult, de Mărţişor şi Ziua Femeii, administraţia a pregătit o serie de evenimente pentru reprezentantele sexului frumos.

Primăria Târgu Jiu organizează duminică, 1 martie, caravana Mărţişorului, o acţiune în care membrii asociaţiei Trix Bike vor oferi mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor care se vor afla în acea zi în parcul Central, de pe Insuliţă, din Debarcader, Lido, Coloanei sau în zona centrală a municipiului. O parte din mărţişoare, circa 300, au fost cumpărate de municipalitate de la elevii Şcolii Gimnaziale „Alexandru Ştefulescu”, care au donat banii obţinuţi din vânzarea acestora pentru bolnavii Asociaţiei de Ocologie „Sfânta Ana”.

La orele 18 va avea loc un spectacol oferit de elevii de la Palatul Copiilor la amfiteatrul din centrul civic al oraşului. Sâmbătă, 7 martie, doamnele şi domnişoarele sunt invitate la o seară de muzică şi poezie la Centrul Magnolia, pentru care intrarea se va face în baza unei invitaţii care poate fi ridicată de la Centrul de Informare a Cetăţenilor din cadrul primăriei. De Ziua Femeii, în data de 8 martie, va avea loc acţiune, tot în principalele parcuri de pe raza municipiului, în care reprezentanţii asociaţiei Trix Bike vor oferi câte o floare doamnelor şi domnişoarelor.      

Viceprimarul municipiului Târgu-Jiu, Aurel Popescu, a anunţat că în zilele de 1 şi 8 martie, doamnele şi domnişoarele care vor ocupa locuri de parcare în zonele amenajate de pe raza oraşului vor fi scutite de taxe. Mai mult, cele care vor circula cu mijloacele de transport în comun ale societăţii Transloc SA către diverse rute din municipiul Târgu-Jiu, vor fi scutite de procurarea biletelor de călătorie.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: