Călătorii tremură de frig în Gara Târgu-Jiu. Vezi motivul!

Tremură de frig în gară din cauza unei avarii produse în urmă cu câțiva ani și care nu a fost remediată nici până acum. Vorbim de călătorii din Gara Târgu-Jiu care preferă să stea pe peron decât în sala de așteptare, pentru că temperatura este aproximativ aceeași. Reprezentanții CFR nu știu când va fi remediată această problemă.

Călătorii CFR care așteaptă trenul în gara Târgu-Jiu sunt nevoiți să îndure frigul. Temperatura din sala de așteptare este aproape ca afară, iar caloriferele sunt pe post de mobilier. Gorjenii care circulă frecvent cu trenul stau în frig și se plâng de condițiile precare din gara Târgu-Jiu. „Este bătaie de joc. În sala de așteptare este mai frig decât afară. Măcar dacă stăm pe peron mai bate soarele, dar aici pereții ăștia țin și mai rece. Plătim o grămadă de bani pentru bilete, iar condițiile lasă de dorit. Asta este România noastră. Nu înțeleg de ce mai țin caloriferele”, s-a plâns un plătitor de bilet.

Nu se știe când se va rezolva problema

Reprezentanții CFR cunosc situația de la Gara Târgu-Jiu și susțin că lipsa căldurii este din cauza unei avarii produse în urmă cu câțiva ani și care nu se știe exact când va fi remediată. „Cunoaștem situația din Gara Târgu-Jiu. Ştim că nu este căldură în sala de așteptare. Situația asta persistă de câțiva ani și din câte știm noi este din cauza unei avarii la o țeavă. Firma prestatoare care dă căldură în gară a încearcă să remedieze situația, deși acum că a venit iarna sunt slabe șanse să rezolve ceva. Nu știm în cât timp se va remedia defecțiunea”, a declarat Gheorghe Popa, reprezentant CFR.

Din fericire pentru călători vagoanele sunt încălzite. „De abia așteptăm să vină trenul să ne urcăm pentru că în vagoane este cald. Nu putem spune că murim de căldură, dar este plăcut. Măcar în tren să fie bine la cât costă biletele”.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: