Căldăruşe spune că are cel mai mare sindicat din CEO

Liderul Gabriel Căldăruşe a declarat că sindicatul său, Mine Energie Rovinari (SMER), este cel mai mare din CE Oltenia. Căldăruşe spune că are circa 2500 de adeziuni. Până acum, spune Căldăruşe, cel mai mare era Mine Jilţ Turceni cu aproape 2400 de membri. Între cele două organizaţii mai este o diferenţă: Sindicatul Mine Energie Jilţ Turceni condus de Adrian Marciuc există, dar SMER încă nu este înfiinţat legal.

Căldăruşe a declarat la o emisiune TV că miercuri va face o conferinţă de presă la sediul sindicatului de la Cariera Roşia şi va pune la dispoziţia jurnaliştilor adeziunile vrând să demonstreze că are acest număr de membri. „Vom face o conferinţă, vom invita şi presa. Să numere adeziunile. Să le vadă, să se uite la date, chiar să le numere dacă doresc dumnealor. În original, cu semnături, cu dată, cu tot ce trebuie. (...) Cred că am cel mai mare sindicat“, a declarat Gabriel Căldăruşe.

Numai că, procesul pentru înfiinţarea SMER nu s-a terminat, iar sindicatul încă nu există cu acte în regulă. Liderul sindical Gabriel Căldăruşe a obţinut la judecătorie o decizie pentru înfiinţarea SMER, însă sindicalistul Constantin Creţan a formulat recurs. Astfel, înregistrarea acestui sindicat în registrul special este blocată. SMER va exista doar după ce va fi judecat recursul cerut de Constantin Creţan.

Gabriel Căldăruşe crede că prin aceste contestaţii obiectul lui şi al colegilor va fi întârziat, însă până la urmă tot vor înfiinţa organizaţia sindicală.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: