Călinoiu felicitat de primari şi directori, ignorat de parlamentari

Primari, viceprimari şi directori ai instituţiilor deconcentrate au stat ieri la coadă pentru a-l felicita pe şeful judeţului cu ocazia zilei numelui. Nu s-au îngrămădit însă parlamentarii de Gorj. Vasile Popeangă, deputat PSD, spune că nu i-a urat „La mulţi ani” lui Ion Călinoiu întrucât nu s-a aflat în judeţ. În plus, nici Călinoiu nu l-a felicitat pe Popeangă de Sfântul Vasile. Relaţiile dintre parlamentari şi preşedintele Consiliului Judeţean s-au răcit mai ales după ce deputaţii Popeangă, Weber, Iriza şi Khraibani au semnat, la sfârşitul anului trecut, o scrisoare prin care şi-au exprimat nemulţumirea faţă de Călinoiu.

Preşedintele Consiliului Judeţean a fost unul dintre cei peste 40.000 de gorjeni care şi-au serbat ziua numelui de Sfântul Ioan. Încă de la primele ore ale dimineţii Călinoiu a fost asaltat de mesaje şi telefoane. Acesta a ajuns la serviciu după ce a respectat întocmai tradiţia. „Am făcut ce face tot omul după Bobotează, cu apa sfinţită am botezat curtea, casa, gospodăria. De regulă, ăsta e primul lucru pe care îl fac în fiecare an în ziua de Sfântul Ion, după ce beau apa sfinţită. La serviciu, lucrurile au fost foarte clare într-o zi normală de lucru, dar cu mai multă aglomeraţie la uşă, atât din teritoriu, cât şi din cadrul aparatului propriu şi colegii din alte instituţii care au venit şi m-au felicitat. Am primit telefoane şi SMS-uri non stop. Am primit mesaje şi de la cabinetul domnului Ponta”, a declarat Ion Călinoiu.

Cu toate acestea, şeful judeţului nu a fost tratat cu atenţie deosebită de către parlamentarii PSD. „Nu l-am vizitat şi nu l-am sunat pe Ion Călinoiu pentru că sunt plecat din judeţ. Nici el nu m-a sunat pe mine de Sfântul Vasile. Eu nu sunt supărat pe el. De fapt, eu nu mă supăr pe oameni, ci pe faptele lor”, a declarat Vasile Popeangă.

La rândul său, Mihai Weber spune că nu-i place slugărnicia. „Nu m-am întâlnit cu domnul Călinoiu, dar l-am felicitat de Sfântul Ioan. Şi dânsul m-a felicitat pe mine, de ziua mea mi-a trimis o felicitare la birou. Eu nu sunt supărat pe dânsul şi cred că nici dânsul nu poartă ranchiună. Am avut o divergenţă referitoare la comunicare şi am lămurit-o. A fost atitudine a dânsului pe care n-am agreat-o la momentul acela. Mie nu-mi place slugărnicia”, a declarat deputatul Mihai Weber.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: