Alina Gorghiu, aşteptată la organizaţia de la Gorj

Noul copreşedinte al PNL, Alina Gorghiu, este aşteptat la Gorj la începutul anului, spun surse liberale. Acest lucru l-a dat de înţeles şi senatorul Dian Popescu, copreşedinte PNL Gorj, care spune că pentru rezolvarea problemei din judeţ se va interveni de la Bucureşti. 

Dan Vîlceanu, copreşedintele PNL Gorj, evită să mai alimenteze conflictul cu Dian Popescu, colegul său. „Este obligatoriu să se liniştească pentru că trebuie să ne pregătim de alegerile locale. E nevoie de linişte pentru a construi organizaţie cu organizaţie“. Însă Dian Popescu acţionează invers. El speră că cei de la centru vor pune la punct „copiii“ de pe scena politică. „Lucrurile se vor linişti după ce unele persoane îşi vor satisface intenţiile de vanitate, după e îşi vor satisface acele plăcerile de a ieşi în faţă fără să gândească. Nişte copii care au apărut pe scenă şi lipsa de experienţă i-a  împins la nesăbuinţă pentru că vom interveni noi de la Bucureşti, în multe cazuri, şi se vor calma aceste lucruri“, a declarat Dian Popescu.

Potrivit unor informaţii, la finalul lunii ianuarie va ajunge în judeţul Gorj noul copreşedinte al PNL, Alina Gorghiu, care probabil va lămuri situaţia privind suspendarea lui Dian Popescu. Liberalii gorjeni nu-l mai vor pe Dian Popescu în fruntea organizaţiei nu neapărat pentru că ar fi condamnat la cinci luni cu suspendare, ci pentru că el nu s-a implicat în campania electorală, a divizat fostul PNL Gorj, pe care l-a tratat ca pe propria moşie, şi a distrus organizaţia creând grupuri şi grupuleţe. (M.M.)

Vizualizări: 192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: