Călinoiu i-a spus şi lui Boc de drumurile proaste din Gorj

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean, s-a plâns premierului Emil Boc de starea deplorabilă a drumului Rovinari- Bumbeşti-Jiu. Călinoiu a recunoscut că judeţul pe care-l conduce este catalogat ca având cele mai proaste drumuri tocmai din cauza acestui tronson de drum. Mai mult decât atât, preşedintele Consiliului Judeţean a declarat public că judeţul are de pierdut din această cauză şi l-a rugat pe premier să-l ajute să rezolve această situaţie.

Ion Călinoiu a lăsat garda jos şi a recunoscut că judeţul este catalogat ca având cele mai proaste drumuri din ţară. El dă vina pe drumul Rovinari-Bumbeşti-Jiu, care a fost băgat în reabilitare însă de acum trei ani, iar lucrările au stagnat chiar de atunci. „Vreau să-i semnalez o problemă domnului prim-ministru şi să-i cer ajutorul. Este vorba de drumul Rovinari- Bumbeşti-Jiu care trebuia să fie realizat o dată cu celălalt proiect Rovinari Filiaşi. Stăm de trei ani cu acest drum şi toată lumea care vine, că practic drumul ăsta e inima judeţului, cataloghează judeţul ca având cele mai slabe drumuri. Mai mult decât atât, nu ne-ar deranja că arată cu degetul spre noi dar avem de pierdut. Suntem ocoliţi de transportatorii de marfă şi de turişti din cauza acestui drum“, a spus Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean. „Nu s-a demarat nimic în deblocarea activităţii, să continue aceeaşi firmă, să preia lucrarea o altă firmă. Nici reparaţiile care trebuiau făcute în această primăvară nu s-au realizat. Luăm legătura cu constructorul şi spune că nu are bani decât pentru ce a făcut. Vă rog să ne ajutaţi să grăbim lucrurile”, a continuat Ion Călinoiu.

Emil Boc susţine că a pus în discuţie problema acestui tronson de drum şi promite că va găsi soluţii pentru finalizarea acestuia. „Vreau să-l asigurăm pe domnul preşedinte al Consiliului Judeţean că am discutat cu doamna Boagiu că obiectivul va intra în finanţare şi vor găsi soluţii să fie demarate lucrările cât mai repede”, a spus primul ministru.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: