Călinoiu îi pune condiţii lui Rotaru ca să revină în PSD

Marian Rotaru, primarul comunei Leleşti, vrea să revină în rândul pesediştilor, conform spuselor liderilor PSD Gorj. Ion Călinoiu, preşedintele executiv al organizaţiei judeţene, spune că deocamdată nu se pune în discuţie „primirea” lui Rotaru în partid, prioritare fiind alegerile europarlamentare.

După ce luni bune s-a vehiculat trecerea lui Marian Roataru de partea conservatorilor, acum preferinţele pare că s-au schimbat pentru edilul de la Leleşti. Vrea să revină în PSD, partidul cu care a câştigat şefia comunei şi din care a plecat cu scandal. În cadrul şedinţei de ieri a comitetului executiv al PSD Gorj, Rotaru şi-ar fi exprimat intenţia de a reveni în partid. „Rotaru şi-a manifestat dorinţa de a reveni. N-am realizat-o în mod oficial deoarece nu cred că e momentul acesta, de a trece acum la primiri în partid. Este momentul de a organiza alegerile europarlamentare şi l-am chemat ca să intre în program”, a spus Călinoiu.

Ion Călinoiu mai spune că Rotaru va reintra în rândurile pesediştilor dacă nu va da semne de „rătăcire”.  „Eu sunt convins că aşa cum a dat dovadă că poate să reprezinte cu adevărat un capital electoral însemnat la nivelul comunei Leleşti şi nu numai e nevoie să vedem şi eu sunt convins că nu va mai manifesta o atitudine care să dea semne de rătăcire şi va acţiona în mod corespunzător”, a mai spus Ion Călinoiu. 

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: