Călinoiu, în AGA la Pandurii. Urmează sindicatele?

Adunarea Generală a Acţionarilor de la clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu a aprobat ieri intrarea Consiliului Judeţean Gorj în rândul membrilor asociaţi. Astăzi trebuie să se întrunească Consiliul de Administraţie (CA) pentru a aviza, printre altele, solicitările sindicatelor de a deveni acţionare. Fie CA nu se va întruni, dat fiind că preşedintele Marin Condescu este reţinut, fie se va întruni pentru a-l schimba pe acesta. De asemenea, a fost anunţată o şedinţă AGA vineri.

Conform celor declarate de acţionarii clubului de fotbal la ieşirea din şedinţa extraordinară, toţii membrii AGA au votat pentru revenirea Consiliului Judeţean Gorj, reprezentat de preşedintele Ion Călinoiu, în rândul membrilor asociaţi. „A fost foarte bine primit, odată ce s-a votat de către toţi revenirea, deci şi domnul Condescu a votat. Au fost patru reprezentanţi AGA, toţi patru au votat”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul din Târgu Jiu. Acţionarii l-au primit pe Călinoiu în AGA fără să ştie ce va obţine de pe urma acestei asocieri. Cârciumaru a declarat că nu s-a stabilit contribuţia Consiliului Judeţean, pentru că acest lucru nu a trecut de votul consilierilor judeţeni.

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a ajuns la şedinţă după ce s-a votat. „Eu am venit pe ultima sută de metri. Când am ajuns, deja membrii fondatori ai asociaţiei Clubul Pandurii Târgu Jiu au aprobat cererea Consiliului Judeţean de a reintra ca membru activ”, a spus Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. 

Urmează aprobarea altor acţionari

Ieri, Marin Condescu a anunţat noi acţionari la clubul Pandurii. Apoi a ajuns în arestul IPJ Gorj. „Ne-am întâlnit pentru prima dată cei patru din AGA, care trebuia să fim de la început. Ăsta e cel mai important lucru. S-a hotărât primirea de noi membri asociaţi în cadrul clubului. Am început astăzi cu Consiliul Judeţean, continuăm mâine în şedinţa colegiului director cu analiza celorlalte oferte şi vineri la orele 12 vom finaliza procesul de primire a noilor membri asociaţi. Am hotărât tot de comun acord, având în vedere situaţia foarte grea prin care trece Complexul Energetic Oltenia, ca până la sfârşitul acestui an, contribuţia la fondurile clubului să fie zero. Banii care erau disponibili vor fi folosiţi în alte priorităţi”, a comentat Marin Condescu. Întrebat fiind cine sunt cei interesaţi să facă parte din rândul acţionarilor, Marin Condescu a spus „Şapte”.  Sunt interesate şi sindicatele conduse de Marin Golea, Dan Pârvulescu, Eugen Iovan sau Bordei.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: