Călinoiu l-a făcut impos tor pe Marin Condescu

Ion Călinoiu s-a arătat foarte deranjat de refuzul lui Marin Condescu de a înregistra intrarea Consiliului Judeţean Gorj în Adunarea Generală a Acţionarilor de la Pandurii. “E nevoie să stăm la masă cu impostorii?” spune preşedintele CJ Gorj, menţionând faptul că Marin Condescu trebuie să plece din fruntea clubului de fotbal cât mai repede.

Supărarea şefului judeţului plecă de la faptul că, deşi Consiliul Judeţean a devenit membru asociat la Pandurii,  Marin Condescu, preşedintele CA Pandurii, nu a înregistrat asocierea la Tribunal. Condescu a susţinut că procesul verbal redactat de CE Oltenia nu este corespunzător cu votul din cadrul şedinţei, pentru că una s-a stabilit şi alta s-a scris în hârtii. Acum, Ion Călinoiu lasă de înţeles că nu mai doreşte să facă parte din AGA. “E nevoie să stăm la masă cu impostorii? Suntem Consiliul Judeţean, nu doritori de afişe, de a ne afirma, sau Călinoiu să se afirme că intră în adunarea generală a membrilor fondatori ai asociaţiei (…) De ce nu ne primeşte? Fiindcă am spus că mă duc acolo pentru normalitate, pentru ordine, pentru siguranţa performanţei la nivelul clubului Pandurii şi nu pentru alte interese. Dacă vine Consiliul Judeţean, să vină şi sindicatul. Când au plătit sindicatele pentru activitatea sportivă? N-au plătit nimic”, a declarat Ion Călinoiu.

Solicită rezolvarea situaţiei

Ion Călinoiu cere să se clarifice cât mai repede situaţia privind intrarea Consiliului Judeţean Gorj în AGA la Pandurii. “Stau să mă gândesc dacă cu asemenea oameni, cu asemenea impostori să stau de vorbă sau să spun foarte clar, clarificaţi o dată situaţia cei care trebuie să faceţi acest lucru. Cine coordonează activitatea şi acum îi atrage, de ce? Până acum n-a semnat David şi Cârciumaru procese verbale care să fie în deplină conformitate cu legalitatea? Nu cumva ia tras pe oamenii ăştia cu această problemă într-o dezbatere publică nedreaptă?”, a comentat Ion Călinoiu concluzionând că Marin Condescu “nu trebuie să mai stea” la conducerea clubului de fotbal.

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: