Călinoiu nu renunţă la managementul privat la spitale

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, susţine în continuare externalizarea conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă. Şeful judeţului spune că în maxim două săptămâni caietul de sarcini va fi publicat pe SEAP astfel încât până la sfârşitul anului să fie o nouă conducere la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Actualul director al spitalului, Vasile Stănculete, spune că nu se teme de o eventuală schimbare pentru că el ştie să facă şi altceva în afară de a conduce o instituţie.

Întocmirea caietului de sarcini cu privire la externalizarea conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă se află pe ultima sută de metri, anunţă preşedinte Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu. „Cred că în două săptămâni publicăm caietul de sarcini pe SEAP. Nu, deloc nu am renunţat la această idee însă este impropriu spus management privat. Mai degrabă vorbim de externalizarea conducerii pentru că sunt convins că numai aşa se poate pune ordine pentru totdeauna în acest sistem”, a declarat Ion Călinoiu.

Stănculete, posibil candidat

Acesta nu ar avea nimic împotrivă dacă actualul manager interimar, Vasile Stănculete, s-ar înscrie în rândul persoanelor interesate să preia caietul de sarcini. „Dacă va răspunde cerinţelor caietului de sarcini nu am nimic împotrivă. Poate să fie persoană fizică sau juridică, numai că trebuie să fie cât se poate de echidistant”, a adăugat Călinoiu. Actualul manager interimar al unităţii spitaliceşti din Târgu Jiu, Vasile Stănculete, nu se teme de o eventuală schimbare. „Nu m-am născut director. Eu sunt ginecolog, asta ştiu eu să fac. La toţi ne vine vremea odată”, a declarat Vasile Stănculete.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: