Călinoiu: Nu se mai lucrează în interesul Pandurii, ci pentru Condescu

Ion Călinoiu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, îi învinovăţeşte pe acţionarii de la Pandurii de faptul că au adus clubul într-un „colaps general”. Asta în condiţiile în care, până în urmă cu câteva luni, şi el a făcut parte din AGA Pandurii şi a girat toate măsurile care au dus Pandurii în insolvenţă. Ba mai mult, crede că, în momentul de faţă, nu se mai lucrează în interesul clubului, ci pentru interesul lui Marin Condescu.  Culmea, îl acuză pe acesta că nu a împrumutat clubul cu bani.

Rep.: Narcis Răducan e pe punctul de a pleca de la Pandurii. Cum vi se pare situaţia clubului, în momentul de faţă?

I.C.: Eu acum nu mai sunt în situaţia de a-mi spune cuvântul ca factor de decizie. Trebuie să comentez de pe margine. Din punctul meu de vedere, este absurd ca banii ce trebuiau să vină de la Ligă, să fie cheltuiţi acum fără niciun fel de iz de performanţă viitoare. Dacă cel ce a promis venea cu banii, dacă împrumuta cineva acest club cu suma de 350 de mii, nu aveam probleme până la sfârşitul anului cu jucătorii, cu drepturile jucătorilor. Din câte am înţeles, nici până la ora actuală nu s-au depus banii promişi ca să fie stare de linişte. Ba din contră, clubul Pandurii a intrat într-un colaps general. Factorii de răspundere, cei care şi-au asumat acest lucru în ultimul timp, trebuie să răspundă de această situaţie.

Rep.: Credeţi că se continuă să cheltuiască inutil banii acei bani, care oricum veneau de la Ligă?

I.C.: Absolut. Nu există un plan de reorganizare. Mai bine le spunea jucătorilor: Măi fraţilor staţi liniştiţi, avem 400 de mii de euro, vă luaţi drepturile! Suntem în insolvenţă şi se găseau soluţii pentru treaba asta, acum vin banii şi nu se ştie pe ce se cheltuiesc. Cred că interesul a fost altul, odată cu intrarea în insolvenţă. Condescu a spus că nu vine să facă acte de caritate, eu cred că vine să câştige acei bani pe care spune că i-a pus la club. Interesul e al lui personal. Din păcate, cei care au susţinut insolvenţa, n-au analizat foarte bine problema legată de viitorul Pandurilor şi au greşit. Dacă luăm echipa din Divizia D, ca şi cu Băleşti, ajungem în câţiva ani la performanţă.

Rep.: Credeţi că odată desfiinţat clubul ar fi în avantajul domnului Condescu?

I.C: N-aş vrea acum să comentez foarte mult de pe margine. Aş vrea să spun foarte clar că acum nu se mai lucrează în interesul Clubului Pandurii, ci în interesul omului, Condescu.  

Vizualizări: 602

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: