Bunoaica: Vulpe să dispară! Să se ducă în locul lui Ruşeţ!

Viorel Vulpe înjură minerii de la cariera Lupoaia. Asta spune Nicu Bunoiaca, preşedintele Sindicatului Solidaritatea 2013. Acesta a explicat că noul director al unităţii miniere vorbeşte urât cu subalternii. În aceste condiţii acesta i-a adresat un mesaj dur. "Să dispară!", dar și că "Ar fi bun în locul lui Rușeț, la cratițe, acolo unde este". Viorel Vulpe trebuia să conducă Husnicioara după ce a fost înlăturat de la cariera Jilț Sud, dar nu a dorit să administreze cariera mehedințeană. Astfel șeful Diviziei Miniere, Daniel Antonie, l-a numit șef la Lupoaia, mai aproape de casă.

Reporter: Și-a început activitatea Viorel Vulpe la cariera Lupoaia?
Nicu Bunoaica: Da, a avenit Vulpe. Domnul Antonie a spus că e băiat cuminte, că va face pe directorul, atât. Este director în locul domnului Dobrițanu care a fost transferat, dus adjunct la domnul Dafinoiu. Vulpe este de vreo două săptămâni la Lupoaia.

Rep.: Ați avut ocazia să discutați cu dânsul?
N.B.: Da, am fost la dânsul și mi-a spus că și domnul Bădiță a fost mai înainte, chiar l-a aşteptat la Sucursala Motru. Să i-l prezinte domnului director de sucursală. Fiind prieteni, coabitând împreună. Nici domnul Dafinoiu nu mă înghite, că sunt împotriva sucursalelor.

Rep.: Ce aşteptări aveţi de la domnul Vulpe, dat fiind CV-ul dânsului?
N.B.: De la Vulpe mă aştept să dispară din viața noastră cât mai repede. Pentru că am de la oameni reclamaţii că le-a vorbit urât. Le vorbește urât, îi înjură. Sunt oameni care merg pe circuit, a rămas împotmolit cu maşina şi i-a înjurat. I-a întrebat unde lucrează, ce fac, după ce că ei l-au ajutat. S-a luat de ei că nu au cască. E bun la administraţie, ar fi bun în locul lui Ruşeţ, la cratiţe, acolo unde este.

Rep.: Unde mai prestează activitate domnul Ion Rușeț?
N.B.: Este la Săcelu, este administrator pe acolo, partea administrativă de la Complexul Energetic. Se ocupă de transport.

Vizualizări: 942

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: