Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Călinoiu se judecă și după alegeri cu ANI

Două procese a avut pe rolul instanțelor de judecată președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, ziua de marţi fiind aglomerată oricum pentru acesta întrucât el este și șeful de campanie al partidului din care face parte. Procesul penal în care liderul social-democrat e acuzat de fals în declarații, pentru că nu și-a trecut în declarațiile de avere toate sumele încasate în anii 2012 și 2013, s-a amânat din nou, avocatul președintelui CJ Gorj depunând o a doua solicitare de amânare a judecății, după cea din 10 mai, când a fost primul termen în dosar. Acum procesul ar urma să se reia pe 7 iunie, adică la două zile după alegerile locale în urma cărora actualul președinte al Consiliului Județean își poate reînnoi mandatul.
De o amânare a avut parte și procesul de la Curtea de Apel Alba, unde instanța a stabilit un nou termen pentru data de 14 iunie. Atunci magistrații așteaptă să intre în posesia unor documente care să clarifice incompatibilitatea lui Călinoiu, dosarul fiind cel în care șeful CJ Gorj contestă raportul inspectorilor de integritate, conform căruia în 2012 și 2013 a ocupat ilegal funcții care îl făceau incompatibil cu calitatea de președinte. „Pentru a se efectua adresă la IPJ Gorj în vederea comunicării înscrisului original reprezentând confirmare de primire, depusă în copie la dosar, la fila 227, dat fiind defăimarea ca fals a acestui înscris; în vederea timbrării cererii de chemare în garanţie formulată de reclamant şi pentru a se solicita PNL - Filiala Gorj să depună la dosar încă 3 exemplare ale cererii de intervenţie accesorie formulate”, au decis judecătorii. (G.I.)

Vizualizări: 405

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: