Campanie electorală cu ameninţări cu moartea la Aninoasa

Candidaturi cu scandal la Aninoasa. Preşedintele PDL din comună, Gheorghe Vâlceanu, îl acuză pe primarul liberal Ilie Petroi că l-a ameninţat şi şantajat pentru a nu-şi depune candidatura la consiliul local. Vâlceanu a declarat că nu este dorit pe lista de consilieri, iar candidatul la primărie, Ionuţ Stamatescu, este împiedicat la rândul său să îşi înregistreze candidatura.

Gheorghe Vâlceanu a declarat pentru Radio Târgu Jiu că nu este acceptat pe lista de consilieri de primarul Ilie Petroi, aşa că edilul ar fi apelat la ameninţări. Petroi i-ar fi transmis lui Vâlceanu că va rămâne fără serviciu dacă nu va renunţa la ideea de a candida. Omul a făcut chiar şi o plângere la poliţie, sperând că va scăpa de ameninţări. „Am fost ameninţat şi şantajat. A spus că o să aibă grijă de familia mea şi că o să mă lase fără serviciu. De o săptămână mă tot stresează. Am depus o plângere la poliţie. Dumnealui îmi dăduse termen până duminică la ora 9.00 să mă retrag definitiv, dar o să merg în continuare şi o să-mi depun candidatura. Însă nu l-am mai convins pe flăcăul care trebuia să candideze la primar. E stresat rău. Nu are ceva personal cu mine, ci cu oamenii puternici”, spune Gheorghe Vâlceanu. Acesta a mai  motivat că actualului primar i-ar fi frică de el la alegeri pentru că ar avea mai multe şanse.

Pe de altă parte, primarul comunei Aninoasa spune că totul e este o minciună sfruntată, inventată deoarece Gheorghe Vâlceanu nu ar vrea să îşi depună mandatul. „Este o minciună sfruntată, nu este adevărat. Cum să ameninţ eu pe cineva. Pentru a dovedi că este o persoană puternică trebuie mai întâi să îşi depună mandatul sau intenţia de a candida. Nu am niciun fel de problemă cu privire la cine va candida, cum va candida şi din partea cărui partid va candida. Dumnealui doreşte să găsească o scuză pentru faptul că nu îşi depune mandatul şi minciuna aceasta este singurul mijloc. Cred că se joacă. Nu e adevărat absolut nimic”, menţionează primarul Ilie Petroi.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: