Şi-a dus maşina la revizie şi a plecat cu ea în flăcări

I-a luat masina foc, chiar dupa ce a scos-o din service.  Este vorba despre un tanar de 24 de ani din Mehedinti, care si-a cumparat masina din Constanta, iar pentru a se asigura ca totul este in regula, a dus-o in reprezentanta de la Tg Jiu. Desi documentele eliberate de mecanici aratau ca masina este in stare perfecta de functionare, la doar cativa kilometri de la iesirea din  service, masina s-a aprins din senin. Pentru stingerea incendiului a fost nevoie de interventia pompierilor. Soferul si pasagerul din dreapta au scapat, insa sunt hotarati sa ceara despagubiri service-ului la care au verificat starea masinii.

După ce a reușit să strângă câțiva bănuți, Adrian Răduică, tânărul de 24 de ani din Mehedinţi, a vrut să-și ia o mașină. Modelul care i-a plăcut, un Peugeot 407, l-a găsit tocmai la Constanța. Pentru a se asigura că mașina este în stare perfectă de funcționare a dus-o la reprezentanța mărcii din Tg Jiu. După inspecția făcută, mecanicii târgujieni au găsit-o fără defect. Mulțumit că a făcut o alegere bună, omul a plecat liniștit spre casă. Ghinionul a apărut la doar câțiva kilometri, în cartierul Bârsești din Tg Jiu. Din senin mașina i s-a aprins în timp ce se deplasa. Speriat, șoferul a oprit și a chemat pompierii.

„Numai ce ieşisem cu ea de la service. Nu ştiu de la ce a pornit, dar cred că mecanicii au făcut ceva. Am mers cu ea din Constanţa şi nu s-a întâmplat nimic şi aici…“, a povestit Adrian Răduică.

Ajunși la fața locului, pompieri au reușit lichidarea incendiului la scurt timp. Aurelian Negrea, plutonier major ISU Gorj, a declarat că un scurtcircuit la motor a fost cauza incendiului.

DAUNE

Tânărul cere acum daune de la Peugeot. Reprezentanții firmei s-au deplasat la fața locului, însă au refuzat să facă vreo declarație.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: