Campionii naţionali de la old-boys, premiaţi şi la Târgu Jiu

Primăria Târgu Jiu a premiat luni campionii naţionali de la Campionatul de minifotbal de Old Boys, de la  Peppy Dolce Vita Târgu Jiu, echipă care a câștigat anul acesta Campionatul Național de „Old Boys” organizat de Federația Română de Minifotbal. Echipa care a reprezentat cu succes Târgu Jiul în finala naţională va reprezenta România  la competiţia europeană a cluburilor de old boys, EMF Masters Cup, competiţia continentală de Champions League pentru Old Boys.

Echipa de minifotbal de old boys Peppy Dolce Vita,  care a devenit campionă a României  în această vară a realizat în acest an o performanţă istorică în acest sport. Minifotbalul, sportul care începe să se dezvolte şi în România şi echipele campioane merg apoi să reprezinte ţara în competiţiile europene de gen. Chiar dacă minifotbalul este un sport care a prins mai greu în România, pe plan european a luat o mare amploare existând numeroase competiţii continentale la minifotbal, gorjenii de la Peppy Dolce Vita calificându-se, după ce au devenit campioni naţionali, la EMF Masters Cup, competiţie echivalentă a Champions League, pentru Old Boys. Primarul Marcel Romanescu a apreciat performanţa pe care au reuşit-o foştii mari fotbalişti pentru oraşul Târgu Jiu şi sportul gorjean: „Am premiat jucătorii echipei de minifotbal Peppy Old Boys Târgu Jiu care au reușit o performanță fantastică pentru sportul gorjean. Sunt jucători pe care noi am ajuns să-i iubim pentru că ne-au adus bucurii imense, unii dintre ei evoluând la Pandurii in trecut, iar acum au câștigat Campionatul Național ”Old Boys”, organizat de Federația Română de Minifotbal din România. Îi felicit și le mulțumesc pentru bucuria imensa pe care ne-au făcut-o și le urez mult succes pe mai departe. Suntem cu sufletul alături de ei și sunt convins că vor avea rezultate spectaculoase și pe viitor”.

Peppy Dolce Vita a învins la acest turneu vicecampioana națională din sezonul trecut, Old Team Florești, cu 4-0. A urmat apoi un șir de victorii cu Alaska Deva, Salt&Pepper Arad, MAV Glissando Timișoara dar și cu Vulturii Dej. Gorjenii au devenit campioni după ce au învins în finală echipa Mary Tour Iași, marcând nu mai puțin de 8 goluri. Prin acest succes, Peppy old Boys Târgu Jiu și-a asigurat dreptul de a participa la EMF Masters Cup (varianta de Champions League pentru Old Boys) care va avea loc la Rimini, în italia, între 1 și 8 septembrie, în același timp cu EMF Champions League.

Galerie foto




Vizualizări: 835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: