Pandurii pregăteşte meciul cu Turris din prima etapă

Pandurii Târgu Jiu a început de luni pregătirea pentru meciul din prima etapă a Ligii 2 cu Turris Turnu Măgurele. Meciul cu nou promovata din Liga 3 este programat sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul de la Turnu Măgurele.

Antrenorul Adrian Bogoi pregătește meciul cu nou promovata Turris, una dintre campioanele la transferuri din Liga 2 în această vară. Echipa din Turnu Măgurele s-a întărit considerabil transferând un număr foarte mare de jucători, majoritatea cu experiență. Pandurii e codașă la transferuri și jucătorii puțini care au fost aduși sunt majoritatea foarte tineri, sub 20 de ani, sau chiar juniori ai clubului.

În aceste condiții, Bogoi caută soluții pentru acest prim meci și se gândește deja la primul unsprezece pe care îl va alinia: „Ne gândim numai la acest prim meci cu o echipă nou promovată, dar care a făcut numeroase achiziţii şi are un buget substanţial.  Turris este o echipă cu mare potenţial după părerea mea, va fi în primele cinci din Liga 2.  Sper să avem un început bun de campionat chiar dacă avem multe lucruri de pus la punct”.

Turris a avut o perioadă de pregătire foarte bună, cu multe meciuri amicale, ultimul fiind cu Alexandria. Adversarul din prima etapă al pandurilor şi-a încheiat seria meciurilor amicale din această vară cu o victorie. Nou-promovata în Liga 2 a învins-o cu 4-2 pe rivala din judeţ şi fostă adversară în Liga a 3-a CSM Alexandria, însă după ce a fost condusă de două ori. Astfel, formaţia antrenată de Erik Lincar încheie perioada de pregătire cu patru victorii şi un egal în jocurile test.

Cu Alexandria, Erik Lincar a început în următoarea formulă: Duţu - Mitrea, Bg. Matei, Ct. Pîrvulescu, Călinţaru, Sil. Pană, Acolatse, Savin, Cr. Ciobanu, Haită, Bud. Au mai intrat: I. Rus - Ispas, Tescan, Fl. Radu, Turkovic, Moise.

 În această perioadă de pregătire, Turris a mai disputat amicale cu Spartak Plevna (3-0), FC Argeş (1-1), Progresul Spartac (3-1) şi CS Tunari (2-0).

Vizualizări: 783

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: