Canalizare la Samarineşti

Trei sate din comuna Samarineşti ar putea avea de anul viitor reţea de apă şi canal pe o lungime de 6,74 de kilometri. Este vorba de satele Samarineşti, Boca şi Valea Bisericii care sunt prinse într-un proiect pe Administraţia Fondului de Mediu ce se ridică la valoarea de 70 de miliarde de lei.

ALTE ŞTIRI PE SCURT

Vernisaj Armand Landt

Muzeul Judeţean găzduieşte astăzi începând cu ora 16.00 vernisajul tânărului Armand Landt, student al Facultăţii de Arte Plastice din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi”. Acesta îşi expune pentru prima dată propriile lucrări de pictură în cadrul secţiei de artă a muzeului. (C.S)

Centru de zi la Sadu

Primăria Bumbeşti Jiu va amenaja un Centru de zi pentru copiii cu probleme din oraş. Aici vor fi aduşi aproximativ 25 de minori care nu frecventează unităţile de învăţământ. Pe lângă educaţie şi şcolarizare, copiii vor beneficia şi de o masă caldă. Centrul va funcţiona într-o clădire situată în curtea şcolii  generale. Valoarea investiţiei se ridică la suma de 100.000 de euro, banii urmând a fi alocaţi de către Guvern. (D.M.)

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: