Canalizare pentru locuitorii din Muşeteşti până la sfârşitul anului

Autorităţile locale din Muşeteşti au veşti bune pentru cetăţenii comunei. Lucrările la canalizare vor fi finalizate până la sfârşitul anului, astfel că locuitorii din trei sate ale comunei se vor putea racorda la reţeaua de canalizare.

Trei sate din comuna Mușetești vor avea canalizarea la poartă cel târziu la sfârșitul anului. Primarul localității, Ion Ciobea, a spus ieri că lucrarea este finalizată în proporție de 90 și că așteaptă doar montarea stațiilor de epurare. ”Proiectul de canalizare a început de patru ani și am mari speranțe că la sfârșitul anului termin cu totul. Mai sunt de montat stațiile de epurare și gata. Este vorba de canalizare pentru trei sate, Mușetești, Bârcaciu și Grui, adică o lungime de aproape 10 kilometri. Toată investiţia a constat 3.800.000 lei”, a spus primarul Ion Ciobea, primarul din Mușetești.

Cum se întâmplă de obicei când vorbim de bani alocați de guvern, cetățenii din cele trei sate din Mușetești au avut cam mult de așteptat pentru ca rețeaua de canalizare să ajungă și la porțile lor. ”Rețeaua trebuia să fie gata după un an de la demararea lucrărilor, adică în 2012. Banii nu au venit la timp și din cauza asta am ajuns cu ea până în 2015. A fost un proiect pe ordonanța 27, dar banii au venit foarte greu”, a spus primarul Ciobea. Cât privește plata constructorului, primarul din Mușetești spune că nu sunt înregistrate restanțe către constructor și că pentru restul de lucrări mai sunt disponibili 1.000.000 lei. ”Cât s-a lucrat atâta s-a plătit, nu avem restanțe către constructor. Câți bani au fost, atâtea lucrări s-au făcut. Mai avem aproape un milion de lei pentru restul lucrărilor”, a spus Ion Ciobea, primarul din Mușetești.  

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: