Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pandurii a pierdut şi locul trei din play-off

Pandurii Târgu Jiu a pierdut meciul disputat în deplasare cu Voinţa Lupac, scor 2-1 pentru gazde. Gorjenii au pierdut astfel şi locul trei din play-off în Seria 7 şi ocupă ultima poziţie, după ce rataseră anterior orice şansă de a se mai clasa pe poziţia a doua care le asigura prezenţa a baraj.

Pandurii a avut meci în deplasare în etapa a cincea, un joc fără miză pentru nici una dintre echipe, dar pentru Voinţa Lupac a avut miza de a bucura suporterii proprii. Astfel că gazdele au reuşit să se impună, scor 2-1 şi chiar să urce pe podium unde se aflau cei de la Pandurii până la pierderea şanselor matematice de a merge la barajul de promovare.

Scorul a fost deschis spre finalul primei reprize, în minutul 40, din penalti-ul transformat de Cristian Danci. După reluarea Jocului tot gazdele au punctat pe tabelă, prin reuşita lui Emanuel Jinga din minutul 54. Pandurii a reuşit golul de onoare prin golgheterul echipei din acest sezon, Bebeto Lupuleţ, revenit după o suspendare pe care a efectuat-o etapa trecută. Acesta a transformat penalty-ul din minutul 79 iar meciul s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru gazde. Voinţa Lupac a depăşit astfel Pandurii şi a urcat pe locul trei în clasamentul din play-off.

În play-out situaţia rămâne complicată la retrogradare în Seria 7, acolo unde Gilortul a părăsit zona fierbinte dar are în continuare emoţii pentru salvare.

 Rezultate şi program etapa 5, play-off

Voinţa Lupac – Pandurii Târgu Jiu  2-1

Cristian Danci (49 – penalty), Emanuel Jinga (54) / Bebeto Lupuleț (79 – penalty)

CSM Deva – CSM Reșița 1-1

Andrei Sulea (1) / Ndiaye Mediop (73 – penalty)

Rezultate etapa 5, play-out

Gilortul Târgu Cărbuneşti – CSM Jiul Petroşani  2-1

Ionuț Gîlcescu (38, 79) / Dorin Mărmăneanu (90+6)

ACS Viitorul Târgu Jiu 2 – Viitorul Şimian 0-0

sâmbătă, 30 aprilie 2022, ora 17:00

Progresul Ezeriş – Aurul Brad

Vizualizări: 1,503

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: