Universitatea Craiova a avut meci greu cu FC Voluntari

Universitatea Craiova a reuşit o victorie chinuită, scor 1-0, în meciul disputat sâmbătă seara, cu FC Voluntari. Trupa lui Reghecampf s-a apropiat la un punct de FCSB.

Universitatea Craiova a învins-o pe FC Voluntari în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1, scor 1-0 (Baiaram ‘7) , după un meci în care repriza a doua a fost dominată de formația lui Liviu Ciobotariu. În urma rezultatului din runda a 7-a, Universitatea Craiova s-a apropiat la un singur punct de FCSB, dar trupa roș-albastră are un meci în minus.

La finalul meciului de pe stadionul „Ion Oblemenco”, Ștefan Baiaram a analizat prestația jucătorilor Universității Craiova și a dezvăluit care a fost principalul obiectiv al oltenilor pentru întâlnirea cu FC Voluntari. „Mă bucur că am câștigat, că am luat 3 puncte. Important e că am ajutat echipa și am luat trei puncte, ăsta era obiectivul. O echipă foarte bună, arțăgoasă, puternică, ne bucurăm că am adus cele 3 puncte. Ăsta a fost obiectivul, nu să marcăm cât mai multe goluri. Ne antrenăm foarte bine, exersăm mult și consider că avem o echipă puternică. Nu ne gândim la lupta la titlu, ci luăm fiecare meci și o să vedem la finalul campionatului pe ce loc ne clasăm. Eu zic că o să fie bine pentru noi dacă o să continuăm așa. Avem jucători cu experiență, de mare valoare și putem face o figură frumoasă. Duelul cu FCSB va fi foarte disputat. Întâlnim o echipă foarte bună și sperăm să îi batem”, a spus Ștefan Baiaram după Universitatea Craiova – FC Voluntari, scor 1-0.

Vizualizări: 709

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: