Când va fi întocmit bugetul Primăriei Târgu Jiu

Bugetul municipiului Târgu Jiu va fi gata până pe data de 20 februarie 2022, conform primarului. Legea bugetului a fost adoptată la finalul lunii decembrie, iar primăriile încep deja să-și facă socotelile pe anul acesta.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că, de această dată, guvernul va aloca un procent destul de mare pentru persoanele cu handicap și însoțitori. Tot edilul mai declară faptul că au început discuțiile și cu directorii din primărie privind bugetul noului an.

”Rămâne să se voteze prima dată bugetul Consiliului Județean, iar mai apoi să ne fundamentăm și noi bugetul local pe baza sumelor. Este clar, nu cred că vor fi sume foarte mari repartizate de la CJ. Undeva pe 20 februarie 2022, vom avea bugetul municipiului Târgu Jiu. Am mai avut întâlniri cu directorii din primărie și vom mai avea pentru a vedea exact cum ne putem încadra. Suntem într-o situație bună. De data aceasta, ne-au alocat 90% din sumă pentru persoanele cu handicap și însoțitori. Rămâne de văzut ce se întâmplă cu creșele. Vrem să ne spună cât mai trebuie să susținem noi salariile angajaților”, a spus Marcel Romanescu.

Vizualizări: 910

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: